Ugradbeni  ormari najbolji su izbor kada je u pitanju organizacija garderobe, kućnih potrepština i ostalih stvari. Dobro osmišljeni i kvalitetno izrađeni ormari po mjeri neusporedivo su kvalitetnije rješenje za Vaš prostor u usporedbi sa gotovim ormarima.

Ovisno o Vašim potrebama, proizvodimo samostojeće i ugradbene ormare po mjeri koji će na najbolji način ispuniti Vaš prostor i omogučiti najbolje moguće iskorištenje prostora unutar samog ormara. U ponudi imamo veliki izbor garderobnih sistema, visokokvalitetnih aluminijskih profila i sistema za klizna ili krilna vrata.

Nudimo povoljne cijene izrade i ugradnje ormara po mjeri no zadržavamo visoku kvalitetu uz garanciju precizne ugradnje. U ponudi imamo izuzetno veliki izbor dekora materijala najpoznatijih europskih proizvođača te koristimo napredne procese proizvodnje i završne obrade.

Kontaktirajte nas s povjerenjem. Zatražite ponudu i savjete stručnjaka, osmisliti ćemo i izraditi Vaš ormar po mjeri koji će dizajnom i funkcijom ispuniti sva Vaša očekivanja i potrebe.