Rolete pružaju zaštitu od vjetra, kiše, snijega, hladnoće, vrućine, sunca, znatiželjnih pogleda… Također pružaju zaštitu i od provala. Rolete imaju i estetsku funkciju: podižu izgled vašeg doma. Ugrađivanje roleta daje objektu bolju izolaciju, značajno smanjuje troškove grijanja i hlađenja. Kada su podignute, roletne su praktično nevidljive. Pri izboru najadekvatnijeg rješenja, dostupne su Vam rolete u svim ral bojama.

PVC rolete

PVC rolete izrađene su od PVC-a koji osigurava termičku i mehaničku stabilnost. Uz standardne roletne, nudimo i plastične rolete punjene tvrdom PVC ispunom koje daju vrlo tvrda mehanička svojstva, praktički neprobojna od udara leda. Od novijih proizvoda na našem tržištu nudimo lamele NORMAL postavljaju se na prozore sa ugrađenim unutarnjim kutijama te kao zamjena za drvene rolete.

MINI lamele postavljaju se u unutarnje i vanjske kutije te u željezne ili aluminijske vodilice. Izbor standardnih boja zadovoljava svaku vašu potrebu.

Aluminijske rolete

Aluminijske rolete izrađene su od aluminija s poliuretanskom ispunom. Karakterizira ih postojanost boje, dobra toplinska i zvučna izolacija te dugi vijek trajanja. Velika otpornost na toplotnu i sunčevu svjetlost pri čemu ne dolazi do izbjeljivanja boje. Aluminijske rolete su najotpornije na izvijanju, tj. prilikom udara jakog vjetra, ne ispadaju iz ležišta.

Prilagođavamo se vašim potrebama

Sve vrste roleta možemo kreirati prema vašim željama. Osim odabira izgleda roleta, moguće je ugraditi komarnike i odrediti način upravljanja – pomoću automata, monokomandne palice i električno (s prekidačem, daljinskim upravljačem ili programskim satom).

U ponudi imamo sljedeće vrste roleta: predprozorske vidljive rolete, predprozorske nadžbukne rolete, nadprozorske rolete i protuprovalne rolete. Možete odabrati cjenovno povoljnije rolete od PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom.

Balkoni i loggie

Najbolji način da uživate u svom balkonu ili loggi, jest da ih na kulturan i efikasan način zaštitie od svih atmosferskih utjecaja – roletama. To je i najčešći način kojeg rutinski izvodimo.

Očuvanje topline

Spuštena roleta po zimi čuva toplinu prostora. Gubitak kroz staklene površine se smanjuje do 30 % što znatno utječe na smanjenje troškova grijanja.

Različiti oblici i široka paleta boja omogućava veliki izbor, izražava ljepotu i usklađenost boja.