Roletar & Stolar

“ROLETAR & STOLAR” U SVOM VIŠEGODIŠNJEM RADU NUDI KVALITETU PO POVOLJNOJ CIJENI.
Sa stručnim djelatnicima višegodišnjeg iskustva izrađujemo vrhunske proizvode za zaštitu od sunca i maksimalno prilagođen namještaj po mjeri visoke kvalitete.Radionica je smještena u Zagrebu. Rad se temelji se na proizvodnji te obradi elemenata i materijala renomiranih proizvođača kako bi kvalitetom i funkcionalnošću mogli služiti svrsi dugi niz godina. Proizvodnja je primarno usmjerena na zahtjev naručitelja., a izrada se odvija po našem nacrtu ili njegovoj zamisli ili nacrtu.

VLASTITA PROIZVODNJA
Vlastita proizvodnja bazira se na nabavi visokokvalitetnih materijala tevrhunskoj obradi i izradi proizvoda do gotovosti i njihovoj montaži na lokaciji kupca.

ZAŠTO BAŠ MI?
VRHUNSKA KVALITETA

Kvalitetu naših proizvoda zasniva se na vrhunskim materijalima, kvalitetnim strojevima i kvaliteti djelatnika. Nju jamče naši vjerni kupci s kojima surađujemo tokom cijelog poslovanja. Jamčimo kvalitetno izvršavanje svih narudžbi na zadovoljstvo naših kupaca bilo iz segmenta namještaja po mjeri, bilo roleta, sjenila…

ŠTO NUDIMO?
Izradu alu i pvc roleta, žaluzina, tendi, te maksimalno prilagođen naještaj potrebama kupca, kvalitetan i estetski besprijekoran.