Da bi se što više prilagodili Vama, nudimo Vam mogućnost izrade namještaja po Vašoj zamisli, sa i bez ugradnje aparata i opreme, te izradu namještaja u koju je uključena nabava i ugradnja u namještaj opreme i aparata proizvođača čiji izbor prepuštamo Vama.

U svakom slučaju, nudimo elegantna, atraktivna  i moderna riješenja, u bezbrojnim nijansama boja.  Koristimo   materijale vrhunske kvalitete, a ujedno i ekološki prihvatljive:  iveral različitih debljina, puno drvo…

Pri izradi kuhinjskih elemenata prisutan je niz materijala vrhunskih dobavljača, raspolažemo bogatim izborom dekora, te  okovima raznih dobavljača iz čije ponude možemo udovoljiti svakom Vašem zahtjevu u pogledu funkcionalnosti. Napominjemo i velik izbor opreme poput rasvijetnih tijela, aluminijskih profila, stakla i sl.

Vodimo računa i o maksimalnom iskorištenju prostora i njegovoj funkcionalnosti bez obzira da li je izvedba kuhinje pravolinijska, L ili U oblika, ili moderno koncipirana kuhinja u višenamjenskom prostoru.

Na raspolaganju Vam je i naša stručna pomoć, a pružamo Vam mogućnost i naših riješenja koja su utemeljena na bogatom iskustvu uspješno izvedenih različito koncipiranih kuhinja.